Gratis cursus portret tekenen

Leer in deze gratis cursus portret tekenen hoe je de verhoudingen van een gezicht kunt tekenen. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of net begint, deze proefles is geschikt voor iedereen die zijn of haar tekenvaardigheden wil verbeteren.

Thumbnail gratis cursus portret tekenen

Wat mag je verwachten van de gratis cursus portret tekenen?

In deze gratis cursus volg je een onderdeel van de cursus portret tekenen en schilderen zien. Je leert in deze gratis cursus stap voor stap hoe je de verhoudingen van een hoofd kunt tekenen. Met behulp van een combinatie van video’s en instructies van de docent leer jij de schildertechnieken toe te passen in de praktijk. Het kan zijn dat je deze les als technisch ervaart, maar maak je geen zorgen want door de theorie goed te begrijpen weet jij straks als geen ander hoe je de juiste verhoudingen van je portret moet tekenen.

Krijg toegang tot mijn gratis cursus portret tekenen door je e-mailadres in te vullen. Ik stuur je dan direct een mail met daarin de link naar de gratis cursus portret tekenen.

Van wie krijg je les?

Ik zal mijzelf even kort voorstellen, mijn naam is Mandy Groot. Ik maak al bijna mijn hele leven portrettekeningen en portretschilderijen. De laatste jaren ben ik begonnen met het geven van teken- en schilderles. En de leuke en positieve reacties van mijn cursisten geven mij zoveel energie en vertrouwen om hier mee door te gaan dat ik ook een online portret cursus heb ontwikkelt. Tijdens deze gratis cursus geef ik je tips die je nodig hebt om je tekenvaardigheden voor portret tekenenete verbeteren. Of je nu al ervaring hebt of nog nooit eerder een potlood hebt vastgehouden, deze gratis cursus is een perfect begin om je vaardigheden voor portret tekenen te ontwikkelen.

Mandy Groot teken- en schilderdocent

Bepaal je eigen tempo

Het materiaal van de cursus is zorgvuldig samengesteld om je te helpen bij het ontwikkelen van je tekenvaardigheden en je te inspireren voor het maken van je eigen portretten. Bovendien behoud je altijd toegang tot de gratis cursus, je kunt deze les daarom volgen op je eigen tempo. Je kan de les zo vaak opnieuw kijken als je zelf wilt. Wel zo prettig!

Wil jij ook je tekenvaardigheden verbeteren en leren hoe je een gezicht in de juiste verhoudingen tekent? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze gratis online cursus portret tekenen. Ontdek het plezier van tekenen en ontwikkel je creativiteit en vaardigheden met onze cursus, helemaal gratis!

thumbnail gezicht tekenen

Krijg toegang tot mijn gratis cursus portret tekenen door je e-mailadres in te vullen. Ik stuur je dan direct een mail met daarin de link naar de gratis cursus portret tekenen.