Gratis schilderspalet

Een schilderspalet wordt gebruikt voor het mengen van kleuren. Deze zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, zoals hout of plastic. Het nadeel van deze schilderpaletten is dat ze je niet ‘helpen’ met kleuren mengen.

Daarom heb ik mijn eigen schilderspalet ontwikkelt en kan ik keer op keer dezelfde kleuren mengen. Wil jij dit ook? Download dan gratis mijn schilderspalet en meng keer op keer de meest prachtige kleuren voor jouw kunstwerk.

Duurzaam schilderspalet

Ik heb mijn schilderspalet ontwikkelt met duurzaamheid in mijn achterhoofd. Zelf vind ik het belangrijk en onnodig om regelmatig mijn schilderpalet te vervangen. Daarom heb ik bedacht om mijn schilderspalet te plastificeren. Hierdoor kan ik na het mengen mijn schilderspalet gemakkelijk schoonmaken en gereed maken voor een volgende keer.

Het enige wat jij hoeft te doen is mijn schilderpalet downloaden, uitprinten en plastificeren. Daarna kun je tal van leuke tutorials volgen op mijn website. In deze tutorials maak ik altijd gebruik van mijn schilderspalet.

Leerzame tutorials voor het mengen van kleuren

Het mengen van kleuren speelt een grote rol in het maken van kunst. Het is erg leuk om te experimenteren met verschillende kleurcombinaties en te blijven oefenen om het mengen van kleuren onder de knie te krijgen. Bekijk een van de onderstaande tutorials om lekker aan de slag te gaan met mijn schilderspalet.

Winkelwagen
Scroll naar boven