Mandy Groot

Tekenen met Neocolor ll van Caran d’Ache

Neocolor II is een merk van wateroplosbare waspastels geproduceerd door Caran d’Ache, een Zwitsers bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige kunstmaterialen. Deze pastels zijn ontworpen voor verschillende artistieke toepassingen, zoals tekenen, schetsen en kleuren, en kunnen worden gebruikt op een reeks oppervlakken, zoals papier, karton, stof en hout.

Waar zijn Neocolor pastels van gemaakt?

Neocolor II pastels zijn gemaakt van hoogwaardige pigmenten, bindmiddelen en was, wat hen een zachte en romige textuur geeft die gemakkelijk te mengen en te stapelen is. Ze zijn ook wateroplosbaar, wat betekent dat ze in combinatie met water kunnen worden gebruikt om een breed scala aan effecten te creëren, van gladde en subtiele wassingen tot gedurfde en levendige kleuren.

Een van de belangrijkste kenmerken van Neocolor II pastels is hun lichtechtheid, wat betekent dat ze bestand zijn tegen vervaging na verloop van tijd. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder heldere en gedurfde tinten en meer gedempte en subtiele nuances, waardoor ze een veelzijdige tool zijn voor kunstenaars van alle niveaus.”

Tekenen met Neocolor II pastels

Winkelwagen

Betaal één keer met een eenmalige betaling. Voor altijd toegang tot de portret cursus. 14 dagen niet goed, geld terug garantie.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we je schilderspalet naar toe sturen?

Je gegevens zijn 100% veilig en op elk moment kun je afmelden.