Ecoline

Ecoline is een vloeibare aquarelinkt die bekend staat om zijn heldere en levendige kleuren. Deze veelzijdige inkt is ideaal voor een breed scala aan creatieve toepassingen, zoals schilderen, tekenen, kalligrafie, modeontwerp en illustraties. Dankzij de uitstekende mengbaarheid en transparantie kunnen kunstenaars prachtige kleurovergangen en effecten creëren.

De inkt is gebaseerd op kleurstoffen en Arabische gom, wat resulteert in briljante, stralende kleuren die gemakkelijk te gebruiken zijn. Ecoline is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder flessen, brush pennen en markers, wat het een flexibele keuze maakt voor zowel beginners als ervaren kunstenaars. Bovendien droogt Ecoline snel, waardoor je efficiënt kunt werken zonder lange droogtijden.

Ecoline flacons

Ecoline is onder andere verkrijgbaar van het merk Talens. Deze heeft ronde fles met een brede opening, zodat je direct uit de fles kunt werken met een penseel, pen of de meegeleverde pipet. Ecoline is verkrijgbaar in 60 schitterende kleuren en diverse sets.

ecoline papier

Ecoline papier

De schitterende kleuren van Ecoline komen op aquarelpapier het best tot hun recht. Beide producten zijn namelijk iets natter en het papier moet dit goed kunnen opnemen. Daarom is aquarelpapier over het algemeen erg geschikt voor ecoline.

Ecoline pipet

Pippetjes zijn enorm geschikt voor het doseren van ecoline.