Aquarelverf

Aquarelverf is een transparante verf gemaakt van Arabische gom. Deze verf wordt gebruikt in de aquareltechniek, waarbij je de verf, al dan niet verdund met water, op speciaal aquarelpapier aanbrengt. De verf bevat zuivere pigmenten en Arabische gom, die de pigmenten aan het papier hecht. In tegenstelling tot plakkaatverf is aquarelverf altijd transparant.

Aquarelverf Rembrandt

Sinds 1899 is Rembrandt aquarelverf een essentiële keuze voor professionele aquarellisten. Deze levendige verf, gemaakt met pure Arabische gom en hoogwaardige pigmenten, biedt uitzonderlijke lichtechtheid.

Aquarelverf Talens

Talens Art Creation aquarelverf is een transparante verf die wordt aangebracht door verdunning met water. Hoe meer water je toevoegt, hoe lichter de kleur wordt, waardoor je prachtige kleureffecten kunt creëren door in meerdere transparante lagen te werken. De verf droogt niet watervast op, zodat je deze gemakkelijk kunt bewerken met water.

Talens Art Creation aquarelverf is verkrijgbaar in sets van 8, 12 en 24 tubes, een pocketbox met 12 napjes, en een startersset met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Aquarelverf Van Gogh

Van Gogh aquarelverf is perfect voor zowel studenten als kunstenaars, met sprankelende, transparante en intense kleuren die indrukwekkende kleurkracht bieden. De meeste kleuren hebben de allerhoogste lichtechtheidsbeoordeling van ++ (meer dan 100 jaar in museumomstandigheden), terwijl enkele kleuren een beoordeling van + (25-100 jaar in museumomstandigheden) hebben. Dankzij de zuiverheid en uniforme viscositeit is deze aquarelverf gemakkelijk te gebruiken en te mengen. Met strikte kwaliteitscontroles en trots geproduceerd in Nederland, ben je verzekerd van consistente kwaliteit bij elke aankoop.