Acrylverf

Acrylverf heeft een snelle droogtijd en wordt gemaakt van 100% acrylaat. Dat is een vorm van kunststofdispersie. Bij gebruik van verdunde verf of dunne lagen kan een ‘aquarelachtig’ effect worden bereikt. Doorgaans wordt acrylverf echter dikker aangebracht, wat een resultaat geeft dat vergelijkbaar is met olieverf. Veel kunstenaars kiezen voor acrylverf vanwege de snelle droogtijd en het vrijwel geurloze karakter.

Acrylverf Amsterdam

De acrylverf uit de Amsterdam Standard Series biedt een uitgebreid palet aan heldere kleuren. Deze zijn zorgvuldig samengesteld met een 100% acrylemulsie en hoogwaardige pigmenten. De verf heeft een uitstekende lichtechtheid en varieert in dekking. Dankzij de medium viscositeit is de verf eenvoudig aan te brengen en geeft het een gelijkmatige kleur. Samen met diverse schildermediums is deze verf buitengewoon veelzijdig in gebruik.

Acrylverf Rembrandt

Rembrandt acrylverf is een eersteklas keuze voor kunstenaars die hoge eisen stellen. Deze verf heeft een hoge viscositeit, wat zorgt voor duidelijke penseelstreken, een uniforme droogtijd en een consistente glans. De duurzame en flexibele verffilm is gemaakt met een hoge concentratie hoogwaardige pigmenten, wat resulteert in uitstekende lichtechtheid.

Acrylverf Talens

Talens Art Creation acrylverf is een eigentijdse en veelzijdige verf gemaakt van 100% acrylaathars. Deze pasteuze verf droogt zijdeglans op en kan snel worden overschilderd. Je kunt de acrylverf met water verdunnen, en het droogt snel en watervast op. De kleuren mengen gemakkelijk en de verf hecht goed op verschillende ondergronden.

Acrylverf Van Gogh

Van Gogh acrylverf, geproduceerd volgens strenge Nederlandse kwaliteitsnormen, bevat hoogwaardige pigmenten en is ideaal voor beginnende kunstenaars. Deze verf kan direct uit de metalen tube of verdund met water worden gebruikt. Door de snelle droogtijd is het gemakkelijk om lagen over elkaar aan te brengen. Met een hoog pigmentgehalte biedt de dikkere verf krachtige en intense kleuren, perfect voor gebruik met een kwast of paletmes. Van Gogh acrylverf is beschikbaar in veertig verschillende kleuren en sets.