Mandy Groot

Portret leren tekenen en schilderen

Hi! Leuk dat je op deze pagina bent, want dan is er een grote kans dat jij meer wilt leren over portret tekenen.

 

Ik zal mijzelf eerst even kort voorstellen. Mijn naam is Mandy en ik heb meer dan 40 jaar ervaring met tekenen en schilderen. Zes jaar geleden ben ik begonnen met lesgeven. Ik haal er zo veel plezier uit dat ik zelf mijn eigen YouTube kanaal ben begonnen waar ik graag mijn kennis deel.

 

Momenteel ben ik druk bezig met het ontwikkelen van de meest uitgebreide online cursus portret tekenen. Je kijkt letterlijk mee over mijn schouder en ik laat je alle ins en outs zien. Aan het einde van de cursus ben ook jij in staat om zelf een portret te tekenen.

 

De cursus geef ik al een paar jaar klassikaal en privé. Alle cursisten zijn altijd razend enthousiast en ik zie ze grote stappen maken. Daarom heb ik besloten om mijn cursus (ook een beetje noodgedwongen) op te nemen.

 

Ik begrijp heel goed dat dit anders is dan een klassikale les, maar het voordeel van online les is dat je het video materiaal rustig honderd keer kunt terugkijken. Iets wat je niet hebt tijdens een klassikale les.

 

De online cursus is opgedeeld in drie delen.

 

In het eerste delen leg ik je meer uit over de basis. Dus hoe is het gezicht opgebouwd en hoe zijn de onderlinge verhoudingen. Deze kennis gaat je helpen bij elk portret dat je nog gaat maken. Daarna leg ik je uit hoe je de oren, ogen, neus, mond en haar kunt maken. Elk onderdeel wordt afgerond met een opdracht. Deze opdrachten helpen je om meer ‘feeling’ te krijgen.

 

Het tweede en derde deel gaan we aan de slag met pastel en olieverf. Hier laat ik je zien hoe je met de materialen kunt werken.

Heb je interesse en wil je dat ik je een bericht stuur wanneer de cursus online staat? Vul dan het onderstaande formulier in.

Winkelwagen

Betaal één keer met een eenmalige betaling. Voor altijd toegang tot de portret cursus. 14 dagen niet goed, geld terug garantie.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we je schilderspalet naar toe sturen?

Je gegevens zijn 100% veilig en op elk moment kun je afmelden.